Mapa de la web del Cresca Contacte i direcció d'email

Curs especialització: “AL·LÈRGIES I INTOLERÀNCIES ALIMENTÀRIES"

Divendres, Juny 7, 2019 - 09:00
Edifici Campus Terrassa - C/ Colom, 2 - 08222 - Terrassa (Barcelona)

 

NOU curs per aquesta primavera:

 

En aquest curs es tindrà la informació i presa de consciència necessàries sobre les al·lèrgies i intoleràncies alimentàries, identificant els aliments que les produeixen, així com una correcta manipulació dels al·lèrgens presents en els aliments.

 

 

PDF de formulari d'inscripció: 

Ponències

Per accedir a les ponències dels participants ha d'escriure la contrasenya

Laboratori , direcció i gerència:
CRESCA - ESEIAAT - UPC
C/Colom, 1 - 08222 - Terrassa (Barcelona) Plànol ESEIAAT
Contacte/Contacto
Josep Garcia Raurich  Judith Crespiera Portabella
Tel. 93 739 86 54 / 93 739 89 86 Fax. 93 739 82 25

SICT UPC | XHTML 1.0 i CSS 2 Vàlid